• Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων
  • Εκπαίδευση
  • Βιβλία CD
  • Λένε για εμάς
Thumbnail Scroller by WOWSlider.com v4.1

Εκπαίδευση

Καλώς ήρθατε στο Εκπαιδευτήριο Σκύλων PetSociety. Επισκεφτείτε τις παρακάτω ενότητες για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση σκύλων (τι είναι θετική εκπαίδευση, ποιοι είναι οι στόχοι μας, τι καλύπτουν τα μαθήματα), καθώς και τα προσφερόμενα προγράμματα εκπαίδευσης (ατομικά, ομαδικά, στο εκπαιδευτήριο, κατ’ οίκον). Νιώστε άνετα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τις δικές σας και του σκύλου σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Η Θετική Εκπαίδευση βασίζεται στην επιβράβευση και ενίσχυση των επιθυμητών συμπεριφορών και αποφεύγει τη χρήση κάθε είδους βίας (σωματικής, λεκτικής, ψυχολογικής). Πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδο, που στηρίζεται σε δύο από τις τέσσερεις αρχές μάθησης που ανέπτυξε ο επιστήμονας συμπεριφοριστής B. F. Skinner το 1930 και έχει ως βασικό, θεμέλιο λίθο το παρακάτω:
«Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί τείνουν να επαναλαμβάνουν συμπεριφορές που επιβραβεύονται και να αποφεύγουν συμπεριφορές που δεν επιβραβεύονται.»

Μάθετε περισσότερα

Η Εκπαίδευση Υπακοής αφορά στην εκμάθηση συγκεκριμένων συμπεριφορών και την εκτέλεσή τους κατόπιν παραγγέλματος. Το παράγγελμα μπορεί να είναι είτε λεκτικό (εντολή), είτε οπτικό (σινιάλο).

Μάθετε περισσότερα

Η περίοδος κοινωνικοποίησης αποτελεί το πιο σημαντικό χρονικό διάστημα της ζωής ενός σκύλου, καθώς κατά τη διάρκειά της μπαίνουν οι βάσεις που διαμορφώνουν το χαρακτήρα του ζώου στο μέλλον.

Μάθετε περισσότερα

Ο σκύλος, όντας διαφορετικό είδος από τον άνθρωπο, έχει και διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικούς τρόπους έκφρασης αυτών. Για παράδειγμα, είναι απόλυτα φυσιολογικό για ένα σκύλο να γαυγίζει, να σκάβει και να μασάει πράγματα.

Μάθετε περισσότερα

Ανάλογα με τη ράτσα και το ταπεραμέντο ενός σκύλου, το περιβάλλον του, τα βιώματα που έχει και τα λάθη που πιθανόν έχουν γίνει από τους κηδεμόνες του, ένας σκύλος μπορεί να αναπτύξει διάφορες ανεπιθύμητες, προβληματικές συμπεριφορές.

Μάθετε περισσότερα

Αγαπάς την εκπαίδευση σκύλων και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτή; Έλα τώρα στη σχολή εκπαιδευτών StarDogs Trainers’ Academy και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!

Μάθετε περισσότερα

NEWSLETTER

NEWSLETTER

espa