• Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων
  • Εκπαίδευση
  • Βιβλία CD
  • Λένε για εμάς
Thumbnail Scroller by WOWSlider.com v4.1

Ομαδικά Μαθήματα





Η PetSociety και η The Dog Company συνεργάζονται προσφέροντας μία σειρά ομαδικών μαθημάτων εξειδικευμένα σε ποικίλες θεματικές ενότητες. Σκοπός των ομαδικών μαθημάτων είναι η επαγγελματική υποστήριξη συγκεκριμένων αναγκών, που μπορεί να έχουν οι κηδεμόνες με τα σκυλιά τους και σχετίζονται με την ηλικία του σκύλου, την κοινωνικοποίησή του, την εκτόνωσή του, το παιχνίδι με ανθρώπους και άλλα σκυλιά, την αρμονική συμβίωση, την εκπαίδευση υπακοής, και πολλά ακόμη.

Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα των ομαδικών μαθημάτων είναι ότι αφενός αποτελούν μία πιο οικονομική λύση και αφετέρου βοηθούν το σκύλο να μάθει να λειτουργεί παρουσία άλλων σκύλων και ανθρώπων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συζητήσουμε μαζί τη δική σας περίπτωση και να βρούμε το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για εσάς και τον σκύλο σας!

Ξεκίνησαν ήδη:


Group Play Park

Group Play Park

Πολλοί κηδεμόνες σκύλων δεν έχουν τη δυνατότητα, τις κατάλληλες παρέες και ένα ασφαλές μέρος για να μπορέσουν να αφήσουν τον σκύλο τους ελεύθερο να τρέξει και να παίξει με άλλα σκυλιά.

Group Play Park

Group Play Park

Πολλοί κηδεμόνες σκύλων δεν έχουν τη δυνατότητα, τις κατάλληλες παρέες και ένα ασφαλές μέρος για να μπορέσουν να αφήσουν τον σκύλο τους ελεύθερο να τρέξει και να παίξει με άλλα σκυλιά. Πρόκειται για ένα διαδραστικό μάθημα που ο σκύλος κερδίζει κοινωνικοποίηση, παιχνίδι, εκτόνωση και τρέξιμο με άλλα σκυλιά εκτός λουριού σε ασφαλές περιφραγμένο χώρο 500τ.μ. και ο κηδεμόνας μαθαίνει τη γλώσσα σώματος των σκύλων, τη σωστή προσέγγιση γνωριμίας δύο σκύλων, τις κινήσεις παιχνιδιού, την αναγκαιότητα διακοπτών έναρξης και παύσης του παιχνιδιού (switch on/off), πώς να κερδίσει την προσοχή του σκύλου του όταν αυτός παίζει με άλλα σκυλιά, και πολλά ακόμη.


✓Διαφορετικά τμήματα για κουτάβια, για έφηβους και για ενήλικα σκυλιά.


✓Περιορισμένος αριθμός σκύλων ανά γκρουπ.


✓Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως.

Private Play Park

Private Play Park

Ελάτε με την οικογένεια, τα παιδιά σας και το σκύλο σας ή με τους φίλους σας και τα σκυλιά σας και απολαύστε την αποκλειστική χρήση του πάρκου για εσάς και το/τα σκυλί/σκυλιά σας.

Private Play Park

Private Play Park

Ελάτε με την οικογένεια, τα παιδιά σας και το σκύλο σας ή με τους φίλους σας και τα σκυλιά σας και απολαύστε την αποκλειστική χρήση του πάρκου για εσάς και το/τα σκυλί/σκυλιά σας. Σε έναν καταπράσινο, περιφραγμένο και ασφαλή χώρο ο σκύλος σας θα ευχαριστηθεί ελεύθερο τρέξιμο και παιχνίδι, ενώ εσείς μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή ακόμα και να κάνετε πικ-νικ. Ιδανικό και για εσάς που έχετε σκυλιά με φοβίες ή επιθετικές αντιδράσεις και δυσκολεύεστε να τα αφήσετε ελεύθερα στην πόλη και να τα εκτονώσετε σωστά.


✓Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα λειτουργίας και κάνετε κράτηση εγκαίρως.

Περισσότερα τμήματα προσεχώς κοντά σας!

NEWSLETTER

NEWSLETTER

espa