• Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων
  • Εκπαίδευση
  • Βιβλία CD
  • Λένε για εμάς
Thumbnail Scroller by WOWSlider.com v4.1

Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων

Καλώς ήρθατε στο Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων PetSociety. Επισκεφτείτε τις παρακάτω ενότητες για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φιλοξενία του σκύλου και της γάτας σας, καθώς και να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ακόμη καλύτερα, ελάτε να δείτε το ξενοδοχείο μας από κοντά, καθώς και να γνωριστούμε σε προσωπικό επίπεδο, έτσι ώστε να έχετε μία πιο σφαιρική εικόνα και να είστε πιο σίγουροι πού εμπιστεύεστε τον καλύτερό σας φίλο. Νιώστε άνετα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε ό,τι απορίες μπορεί να έχετε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!
Θέλετε να πάτε διακοπές; Πρέπει να φύγετε επαγγελματικό ταξίδι; Έχετε κάποια κοινωνική υποχρέωση ή άλλο λόγο που δεν σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας τον τετράποδο φίλο σας;

Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε σε εμάς! Στο ξενοδοχείο μικρών ζώων PetSociety φροντίζουμε τον σκύλο ή/και τη γάτα σας, όσο εσείς λείπετε, σε χώρους φιλόξενους, ασφαλής, καθαρούς κι ευχάριστους.


Μάθετε περισσότερα
Ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας, οι σωστές εγκαταστάσεις, η ζωοφιλική παιδεία, η θετική αύρα και οι περισσότεροι από 1200 ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως ξενοδοχείο μικρών ζώων. Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελείται σε μόνιμη βάση από θετικούς εκπαιδευτές, που γνωρίζουν πώς να βοηθήσουν τον σκύλο ή/και τη γάτα σας να προσαρμοστεί καλύτερα, να επιλέξουν τις κατάλληλες παρέες που πιθανόν να έχει, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία του, να χειριστούν τις καταστάσεις αποτελεσματικά και με πρώτο γνώμονα την ευημερία του κατοικίδιού σας.


Μάθετε περισσότερα
Τα όμορφα, γεμάτα αγάπη σχόλιά σας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορούμε να λάβουμε. Νιώθουμε πως πραγματικά κάνουμε κάτι που αξίζει. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους που τόσα χρόνια δείχνετε στο ξενοδοχείο μικρών ζώων μας αγάπη, εμπιστοσύνη, προτίμηση.

Μάθετε περισσότερα

- Ημερήσια Φροντίδα (Day Care)
- Μεταφορά
- Μπάνιο – Grooming
- Κτηνιατρική Παρακολούθηση


Μάθετε περισσότερα

NEWSLETTER

NEWSLETTER

espa