• Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων
  • Εκπαίδευση
  • Βιβλία CD
  • Λένε για εμάς
Thumbnail Scroller by WOWSlider.com v4.1

Εγκαταστάσεις Ξενοδοχείου

Θέλετε να πάτε διακοπές; Πρέπει να φύγετε επαγγελματικό ταξίδι; Έχετε κάποια κοινωνική υποχρέωση ή άλλο λόγο που δεν σας επιτρέπει να πάρετε μαζί σας τον τετράποδο φίλο σας;

Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε σε εμάς! Στο ξενοδοχείο μικρών ζώων PetSociety φροντίζουμε τον σκύλο ή/και τη γάτα σας, όσο εσείς λείπετε, σε χώρους φιλόξενους, ασφαλής, καθαρούς κι ευχάριστους.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μικρών ζώων και του εκπαιδευτηρίου μας εκτείνονται στο σύνολό τους σε μία περιφραγμένη έκταση 6 στρεμμάτων στην Παιανία Αττικής (δίπλα στην έξοδο 18 της Αττικής Οδού και κοντά στο αεροδρόμιο). Στόχος μας είναι το κατοικίδιό σας να περάσει καλά στην πανσιόν ζώων μαζί μας σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στην εξοχή, κάνοντας διακοπές ακριβώς όπως κι εσείς, πριν επιστρέψει χαρούμενο και ανανεωμένο στο σπίτι και την οικογένειά σας.

Το έμπειρο προσωπικό της πανσιόν μας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις αποτελούν την πρώτη επιλογή στα ξενοδοχεία μικρών ζώων. Πρόκειται για ένα χώρο, όπου οι σκύλοι βρίσκουν αγάπη και φροντίδα σε άνετους, καθαρούς και κλιματιζόμενους χώρους, ειδικά διαμορφωμένους για την διαμονή σκύλων και σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Το καθημερινό πρόγραμμα του σκύλου σας κατά την διάρκεια της ημέρας στην πανσιόν ζώων μας περιλαμβάνει καθημερινό παιχνίδι, βόλτα, κοινωνικοποίηση με άλλα φιλικά σκυλάκια, καθώς και προσωπικό χώρο ξεκούρασης. Επιπλέον, η γάτα σας θα βρει στο ξενοδοχείο μικρών ζώων μας έναν κλιματιζόμενο, τριών επιπέδων, πλήρως εξοπλισμένο χώρο φιλοξενίας, με το προσωπικό της κρεβάτι, ονυχοδρόμειο, σκάφη με άμμο, μπολάκια νερού και φαγητού, καθώς και πολλά παιχνίδια, έτσι ώστε να μη της λείψει τίποτα από τη σπιτική θαλπωρή που έχει συνηθίσει.

NEWSLETTER

NEWSLETTER

espa