• Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων
  • Εκπαίδευση
  • Βιβλία CD
  • Λένε για εμάς
Thumbnail Scroller by WOWSlider.com v4.1

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας, οι σωστές εγκαταστάσεις, η ζωοφιλική παιδεία, η θετική αύρα και οι περισσότεροι από 1200 ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως ξενοδοχείο μικρών ζώων. Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελείται σε μόνιμη βάση από θετικούς εκπαιδευτές, που γνωρίζουν πώς να βοηθήσουν τον σκύλο ή/και τη γάτα σας να προσαρμοστεί καλύτερα, να επιλέξουν τις κατάλληλες παρέες που πιθανόν να έχει, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία του, να χειριστούν τις καταστάσεις αποτελεσματικά και με πρώτο γνώμονα την ευημερία του κατοικίδιού σας.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι στον ίδιο χώρο με το ξενοδοχείο μικρών ζώων βρίσκεται και το σπίτι μας. Επομένως, στην πανσιόν ζώων μας πάντα υπάρχει ανθρώπινη παρουσία και επίβλεψη των κατοικίδιών σας, καθώς και δυνατότητα άμεσης παρέμβασης αν χρειαστεί.

Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για να φροντίζουμε τα κατοικίδιά σας, όπως τους αξίζει. Άλλωστε, πρόκειται για μία ιδιαίτερα απαιτητική εργασία (κυρίως σε περιόδους αιχμής), με μεγάλη ευθύνη (καθώς έχουμε να κάνουμε με ζωντανές ψυχές), που δε θα μπορούσε να την κάνει κάποιος αν δεν αγαπάει τα ζώα. Σκοπός μας είναι κάθε φορά μαζί μας το ζωάκι σας να περάσει καλά και γεμάτο νέες εμπειρίες να επιστρέψει ασφαλές στο σπίτι σας. Όσον αφορά εσάς του ίδιους, στόχος μας είναι να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια πως σε εμάς βρήκατε το ξενοδοχείο μικρών ζώων που μπορείτε να εμπιστευτείτε το κατοικίδιό σας, όταν δεν μπορείτε να το έχετε μαζί σας.

Τέτοιου είδους σχέση μας ενδιαφέρει να χτίζουμε μαζί σας, μία σχέση μακροχρόνιας εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν και οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας – μία δυναμική που τελευταία αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε προκειμένου να σας προσφέρουμε μία επιπλέον σιγουριά, γιατί είμαστε η καλύτερη επιλογή και το κατάλληλο ξενοδοχείο μικρών ζώων για να εμπιστευτείτε τον σκύλο ή/και τη γάτα σας (βλ. επόμενη ενότητα “Λένε για εμάς”). Τα όμορφα, γεμάτα αγάπη σχόλιά σας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορούμε να λάβουμε. Νιώθουμε πως πραγματικά κάνουμε κάτι που αξίζει. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους που τόσα χρόνια μας δείχνετε αγάπη, εμπιστοσύνη, προτίμηση.

NEWSLETTER

NEWSLETTER

espa