• Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων
  • Εκπαίδευση
  • Βιβλία CD
  • Λένε για εμάς
Thumbnail Scroller by WOWSlider.com v4.1

Ξενοδοχείο Σκύλων

Οι περισσότεροι χώροι φιλοξενίας στο ξενοδοχείο σκύλων μας είναι ατομικοί, έτσι ώστε να μπορεί κάθε σκύλος να έχει τον προσωπικό του χώρο για φαγητό, ξεκούραση και ύπνο. Επιπλέον, υπάρχουν και οικογενειακά διαμερίσματα για όσους έχουν περισσότερα από ένα σκυλιά και θα ήθελαν να μείνουν μαζί παρέα. Όλοι οι χώροι φιλοξενίας του ξενοδοχείου σκύλων αποτελούνται από α) εσωτερικό δωμάτιο ή υπερυψωμένο παταράκι όπου ο σκύλος μπορεί να χρησιμοποιεί ως χώρο ξεκούρασης/ύπνου, και β) προσωπικό προαύλιο χώρο όπου ο σκύλος μπορεί να βγει για να παίξει. Η πρόσβαση ανάμεσα στους δύο αυτούς χώρους είναι ελεύθερη δίνοντας την ευχέρεια στον σκύλο να μπαινοβγαίνει ελεύθερα και κατά βούληση.

Οι χώροι φιλοξενίας στο ξενοδοχείο σκύλων μας είναι μεγαλύτεροι από αυτό που προβλέπει ο νόμος (μόλις 4τ.μ.), γιατί θεωρούμε ότι στο σκύλο σας αξίζει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Σε εμάς θα βρείτε σπιτάκια 7τ.μ., 10τ.μ., 15τ.μ. ,25τ.μ., 40τ.μ. και 50τ.μ. Τα μεγαλύτερα σπιτάκια μπορούν να φιλοξενούν περισσότερα από ένα σκυλιά, είτε από το ίδιο σπίτι, είτε αν μας έχετε ζητήσει να έχει παρέα ο σκύλος σας (βασική προϋπόθεση να υπάρχουν άλλα φιλικά σκυλιά με τα οποία μπορεί να ταιριάξει).

Η φιλοξενία στο ξενοδοχείο μικρών ζώων μας περιλαμβάνει τα πάντα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες διαμονής των μικρών σας φίλων. Όλοι οι χώροι φιλοξενίας του ξενοδοχείου σκύλων είναι πλήρως εξοπλισμένοι με κουβέρτες ή μαξιλάρια, μπολ για φαγητό και νερό και φυσικά πολλά παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι δικό σας, εκτός κι αν το επιθυμείτε ή αν δεν θέλετε να στερήσετε στο σκυλάκι σας κάτι αγαπημένο και οικείο (π.χ. τη φωλιά του, κάποιο παιχνίδι, κτλ.). Η διατροφή στο ξενοδοχείο σκύλων μας περιλαμβάνει κατά βάση ξηρά τροφή (μεγάλων και γνωστών εταιριών που συνεργαζόμαστε – ρωτήστε μας ποιες) ή/και υγρή τροφή (κονσέρβα) αν μας το ζητήσετε. Αν ο σκύλος σας βρίσκεται σε κάποια ειδική διατροφή (π.χ. για κουτάβια, υποαλλεργική, κλινική δίαιτα, μαγειρευτό, barf, κτλ.) ή έχει ευαίσθητο στομάχι, καλό θα ήταν να μας φέρετε την δική του για να μην αλλάξει.

Στο ξενοδοχείο μικρών ζώων μας, η βόλτα των σκύλων πραγματοποιείται πρωί και απόγευμα σε 3 περιφραγμένους χώρους που έχουμε: 500τ.μ. γκαζόν, 420τ.μ. χώμα και 350τ.μ. γαρμπίλι. Κάθε χώρος προαυλισμού της πανσιόν είναι μοναδική πηγή εξερεύνησης και τόνωσης των αισθήσεων, φέρνοντας τα σκυλιά πιο κοντά στη φύση (κάτι που λείπει αρκετά από τα σκυλιά πόλης). Τα κοινωνικά και φιλικά σκυλιά βγαίνουν βόλτα ελεύθερα (εκτός λουριού) σε ομάδες 3-5 σκύλων έτσι ώστε να έχουν ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και παιχνιδιού, καθώς και καλύτερη εκτόνωση. Σκυλιά που δεν ταιριάζουν με το είδος τους, βγαίνουν βόλτα μόνα τους παρέα με εμάς. Στο ξενοδοχείο σκύλων μας η ασφάλεια είναι κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε για τα σκυλιά σας που μας εμπιστεύεστε.

Όταν τα σκυλιά περνάνε καλά, το γκαζόν υποφέρει… Εμάς μας ενδιαφέρει να συμβαίνει πάντα το πρώτο!

NEWSLETTER

NEWSLETTER

espa