• Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων
  • Εκπαίδευση
  • Βιβλία CD
  • Λένε για εμάς
Thumbnail Scroller by WOWSlider.com v4.1

Ξενοδοχείο για Γάτες

Ένας όμορφος και κλιματιζόμενος γατώνας εσωτερικού χώρου, φτιαγμένος με πολύ γούστο και αγάπη, είναι έτοιμος να φιλοξενήσει και τις γάτες σας στο ξενοδοχείο μικρών ζώων μας. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30τ.μ. του ξενοδοχείου περιλαμβάνει προσωπικό χώρο για κάθε γάτα, καθώς και πάρκο παιχνιδιού, με κλιματισμό (για ιδανικές συνθήκες διαβίωσης) και μουσική (για στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης εξωτερικών θορύβων) προσφέροντας και στη δική σας γάτα μία άνετη, ευχάριστη και ασφαλή διαμονή στην πανσιόν μας.

Η κάθε γατούλα έχει στο ξενοδοχείο μας τον προσωπικό της χώρο για παιχνίδι, φαγητό και ξεκούραση σε ένα σπιτάκι μεγαλύτερο από 2τ.μ. Κάθε σπιτάκι εκτείνεται σε τρία επίπεδα επιτρέποντας στο αιλουροειδές σας να σκαρφαλώνει και να πηδάει, ακριβώς όπως προβλέπει η φύση του. Επίσης, είναι πλήρως εξοπλισμένο με το δικό του κρεβάτι, ονυχοδρόμειο, σκάφη με άμμο, μπολάκια για νερό και φαγητό, καθώς και διάφορα παιχνίδια.
Ο περιβάλλοντας χώρος του ξενοδοχείου για γάτες είναι στρωμένος με τεχνητό χλοοτάπητα και εξοπλισμένος με μεγάλα ονυχοδρόμεια και διαφόρων ειδών παιχνίδια προσφέροντας ένα πάρκο διασκέδασης και εκτόνωσης για τις γάτες σας. Οι ήρεμες γατούλες αφήνονται μία κάθε φορά να παίξουν, να ξεμουδιάσουν και να χουρχουρίσουν με το προσωπικό μας κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα.

Και όλα αυτά σε ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις σε μοναδική τιμή γνωριμίας!

NEWSLETTER

NEWSLETTER

espa