• Ξενοδοχείο Μικρών Ζώων
  • Εκπαίδευση
  • Βιβλία CD
  • Λένε για εμάς
Thumbnail Scroller by WOWSlider.com v4.1

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Για εσάς που απουσιάζετε πολλές ώρες από το σπίτι και θέλετε να αφήσετε κατά την διάρκεια της ημέρας το σκυλάκι σας σε ένα φιλόξενο, ασφαλή χώρο, το ξενοδοχείο σκύλων μας είναι η λύση. Ο σκύλος σας θα βρει φροντίδα και παρέα. Μπορεί να παίζει με άλλα ήρεμα και κοινωνικά σκυλιά. Στην πανσιόν σκύλων μας, έχει τα γεύματά του, την βόλτα του, ευκαιρίες για μάθηση και χώρο για ύπνο και ξεκούραση. Η σωστά δομημένη απασχόληση του σκυλιού κατά την διάρκεια της ημέρας στις εγκαταστάσεις μας το κάνει "αγγελούδι" όταν επιστρέφει μαζί σας το βράδυ στο σπίτι, εξαλείφοντας ταυτόχρονα μεγάλες αιτίες (π.χ. μοναξιά, ανεπαρκή άσκηση) προβλημάτων συμπεριφοράς (υπερβολικό γάβγισμα, καταστροφή αντικειμένων, τουαλέτα, φοβίες κλπ).
Θέλετε να φέρετε το κατοικίδιό σας στην πανσιόν μας και δεν έχετε μεταφορικό μέσο ή δεν προλαβαίνετε χρονικά; Αναλαμβάνουμε την μεταφορά του τετράποδου φίλου σας από και προς τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μικρών ζώων μας σε προνομιακές τιμές. Το κατοικίδιό σας ταξιδεύει μαζί μας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο βρίσκετε σε ένα χώρο επαρκώς αεριζόμενο με κλιματισμό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά και τα κρύα του χειμώνα. Η άμεση οπτική επαφή μας επιτρέπει να ελέγχουμε την κατάσταση του ζώου σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Είναι λογικό και αναμενόμενο σε ένα αγροτεμάχιο στην εξοχή, ο σκύλος σας να λερωθεί από λίγο έως αρκετά κατά τη διάρκεια διαμονής του στο ξενοδοχείο μικρών ζώων μας. Αυτό εξαρτάται κάθε φορά από το σκύλο, το χαρακτήρα, το τρίχωμά του, τις καιρικές συνθήκες και το πόσο έχει τρέξει, παίξει, κυλιστεί. Αν θέλετε, μπορείτε να μας ζητήσετε να τον κάνουμε μπάνιο (μπάνιο, χτένισμα, κολόνια) για να παραλάβετε τον σκύλο σας καθαρό και φρεσκαρισμένο έτοιμο για να μπει στο σπίτι σας.

Για ένα ακόμη πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, μπορείτε να ζητήσετε την υπηρεσία του grooming. Εξωτερικοί συνεργάτες groomers θα έρθουν να αναλάβουν την ολοκληρωμένη περιποίηση του σκύλου σας – μπάνιο, κούρεμα (μηχανή, ψαλίδι ή stripping), χτένισμα, κόψιμο νυχιών, καθάρισμα μάτια και αυτιά, κολόνια και αξεσουάρ (φιογκάκια, κορδελίτσες, παπιγιόν, φουλάρι, κτλ).

Ενημερώστε μας εγκαίρως για να προγραμματίσουμε το μπάνιο ή το grooming και του δικού σας σκύλου.
Εξωτερικοί συνεργάτες κτηνίατροι μπορούν να επισκεφτούν το ξενοδοχείο μικρών ζώων μας, κατόπιν συνεννόησης, για να παρέχουν στο κατοικίδιό σας τις υπηρεσίες τους ανάλογα με τις ανάγκες σας (π.χ. κλινική εξέταση, εμβολιασμός, διάγνωση/αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας). Ειδικά για περιπτώσεις χρόνιων προβλημάτων υγείας και κατόπιν δικής σας ζήτησης, μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά του κατοικίδιού σας στο δικό σας κτηνίατρο, τον άνθρωπο που ξέρει καλύτερα όλο το ιστορικό του ζώου και ίσως είναι ο πλέον αρμόδιος να βοηθήσει. Ζώα με μεταδοτικές ασθένειες ΔΕΝ μπορούν να φιλοξενηθούν στην πανσιόν μας.

NEWSLETTER

NEWSLETTER

espa